Wie wil er ruilen?

Wie wil er ruilen - Metro Mode - indepaskamer - blog

In tijden van crisis wordt men creatief. Dat blijkt maar weer met de ruiltrend die gaande is. Tuurlijk kopen we nog steeds kleding in winkels of online, maar we ruilen ook steeds meer. Jij mijn schoenen en ik jouw broek. Ik moet je bekennen dat ik nog nooit kleding heb geruild. Niet omdat ik er niet voor open sta, maar meer omdat ik er nooit over heb nagedacht.

Daar gaat nu verandering in komen. Ik wil graag mijn kleding met jou ruilen. En dan niet zomaar ruilen. Ik ben namelijk ook benieuwd naar het verhaal achter de kleding die je aanbiedt. Ken je dat als je een nummer hoort het je ergens aan doet denken? Kleding heeft dat ook. Bijvoorbeeld die ene broek die je naar je eerste date aanhad of een foute trui die je oma je ooit eens heeft gegeven.

Wat heb ik in de aanbieding?
Het lijkt me leuk om een gehele look met je te ruilen. Iets voor het bovenlijf, om je benen en voor aan je voeten. Als ongeschreven regel in de ruilhandel wordt ondergoed en sokken niet geruild.

Wie wil er ruilen - Metro Mode - indepaskamer - look

Allereerst wil ik een washed denim shirt van Tom Tailor (maat M) met je ruilen. Dit shirt heb ik gekocht in Aken toen ik daar met vrienden een weekendje was. Als je net zo’n goeie tijd met dit shirt hebt als ik in Aken had dan komt het wel goed. Voor onder het shirt bied ik een grijs t-shirt met brede hals van Esprit (maat S) aan. Dit shirt doet me denken aan m’n pa. M’n vader is helemaal gek van zijn Esprit vest die we tegelijkertijd met dit shirt gekocht hebben. Zonder broek geen look. Ik hoop dat je deze jeans net zo kan waarderen als ik. Deze skinny Diesel maat 32/32 heb ik al wat jaartjes. Mannen worden knapper naar mate ze ouder worden. Jeans ook. Deze jeans doet me denken aan m’n werk in Scheveningen. Tien tot twaalf uur lang knallen in de horeca en daarna nog doorhalen in de Crazy Piano’s; deze broek heeft wat meegemaakt! En dan als laatste in de aanbieding: blauwe Rucanor sneakers maat 42. Gekocht bij een sample sale en toch nog vaak gedragen ondanks ze te klein zijn. Oh ja, en ook nog een riem. Niet omdat ik ‘m kwijt wil, maar om de look compleet te maken.

Zo, dit is mijn ruil. Een gehele look met een levensverhaal erbij. Wat heb jij in de aanbieding? Laat het hieronder weten en wie weet kunnen we ruilen. Ik ben benieuwd. Happy days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.