Voor het één erin en het ander eruit

Sokken voor mannen - indepaskamer - America Today

Ken je dat? Je loopt voor het één de winkel in en komt er met iets ander uit. Laatst liep ik bij America Today naar binnen om shorts te kopen. Ik zag een paar leuke liggen. Vooral de blauwe Phoenix Short met pin-up print spraken me aan. Ze zaten lekker en liep al naar de kassa toen ik me bedacht helemaal geen pinpas bij me te hebben. Ik had nog €20,- en dat was niet genoeg voor deze shorts. No worries, dan had het niet zo moeten zijn.

Ondertussen was mijn oog gevallen op lichtgrijze sokken met een snor. Top! Ik moest nog sokken hebben. Dus waarom ook niet deze met een snor. Er hing een kaartje bij van 3 voor €10,-. Zoals je wellicht weet ben ik een sucker voor aanbiedingen. Hoppa! Nog twee leuke paar sokken erbij en op naar de kassa. De dames achter de kassa hoopten vast dat als ze er iets langer over zouden doen, ik misschien nog wat extra’s zou kopen.

Festival bril - indepaskamer - America Today

Missie geslaagd, dames. Op een rekje achter hen hingen verschillende zonnebrillen voor €9,95. Allemaal zwart waarvan er eentje tussenuit sprong. Een funky bril met ronde glazen. Mooi! Da’s een goeie bril voor een festival. Met een lekker gevoel liep ik de winkel uit. Geen shorts, maar wel drie paar sokken en een zonnebril. Happy Days!

Neem een kijkje  in winkel bij America Today of ga naar hun webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.