Toffe tas gespot bij Q-Music

Toffe tas gespot bij Q-Music

Door m’n werk heb ik de mazzel dat ik op leuke plekken kom. Zo was ik gister bij Q-Music om van radiogoeroe Tony Hertz te horen waar een goede en pakkende radiocommercial aan moet voldoen. Echt super inspirerend was het. Ok denk je, maar wat heeft dit met mode te maken?

Overal waar ik kom, doe ik inspiratie op. Inspiratie op het gebied werk, gedachtes en vooral ook op het gebied van mode. Een van de dingen wat me gister inspireerde was de tas die een van de aanwezige adverteerders bij zich had. Nu kon ik heel krampachtig gaan staren om te bepalen van welk merk ‘ie is en waar ‘ie vandaan komt, maar ik kon het ook aan de tasdrager vragen. Sem den Hollander, zo bleek de marketing manager van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal te heten, had de tas in Barcelona bij de Zara gekocht.

Zara Tas Barcelona II Zara Tas Barcelona

Goede en leuke tassen zijn niet makkelijk te vinden. Maar zoek en gij zult vinden. Check bijvoorbeeld nelly.com. Hier heb je een redelijke selectie aan tassen. Stoere tassen, praktische tassen en echte fashionisto tassen. Het dragen van een tas door een man werd vroeger gezien als verwijfd en not done. Gelukkig zijn die tijden voorbij en kan je als man ook gewoon een stijlvolle of stoere tas dragen.

River Island - Flapover SatchelRed Collar Project - HerrljungaCheap Monday - Paper Carrier BagVOI Jeans - Edmonton BagRed Collar Project - Herrljunga BagTiger of Sweden - Tiger Male Bag

Kies niet alleen een tas omdat ‘ie er mooi uitziet. Denk ook goed na over de inhoud van de tas. Zitten er aparte vakjes in voor bijvoorbeeld je sleutels, telefoon of iPad? Je wilt je niet rot zoeken omdat je sleutels ergens onder je andere spullen ligt. Kan je ‘m afsluiten? Je wilt uiteraard niet gerold worden. Is de tas geverfd? Zeker met denim tassen moet je oppassen. Deze kunnen nog wel eens afgeven op je kleding.

IN DE PASKAMER | TOFFE TAS GESPOT | APRIL 2013

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.