Look op de lancering van L’Homo

Lancering L'Homo l look of the day l wefashion l indepaskamer

Laatst bij de lancering van de L’Homo vroegen veel mensen waar ik m’n kleding vandaan heb. Een goeie reden om m’n look nogmaals online te zetten.

Op events als deze kan je t zo gek maken als je wilt. Je zag van alles voorbij komen. Mannen met groen geverfde baarden met glitters, Hans Klok die zo vaak aan zijn haren zat alsof hij continue in zijn windmachine stond, Maik de Boer met een getekende goatee, mannen in gaten tanktops, noem maar op. Niet iedereen maakte het bont. Het merendeel van de mannen zag er stijlvol en niet te overdressed uit. Mix van biker chic tot casual glamour.

Zelf had ik m’n long fit denim shirt en tropische bomber aan. Beide van WE Fashion. Tanktop is van Minimum en om de zomerse look af te maken heb ik m’n Komono Clement bril meegenomen. TIP:  hou de bovenste knoop van je shirt dicht en draag de rest open. Geeft je look een fris en zomers karakter.

Heel even zaten een meisje (of jonge vrouw klinkt misschien beter) en ik te twijfelen of wij van zonnebril gingen ruilen. Mijn Komono voor haar Ray-Ban. Toch blij dat we niet hebben doorgezet. Deze komono is namelijk niet meer online te vinden 😉 Happy L’Homo days.

Look of the day
Zonnebril: Komono
S
hirt: Long fit denim van WE Fashion voor €49,99
Bomber: Floral bomber van WE Fashion voor €69,99
Tanktop: Minimum bij Zalando voor €19,96

Zo zie je maar. Een toffe look hoeft niet duur te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.