Happy Colour to You – Lente Schoenen

Invito kleurOm in het thema “VROLIJK” te blijven, mogen we de Happy Colour Shoes niet vergeten. De lente is vandaag dan echt begonnen, dus dat moet gevierd worden met kleur! Mocht je nog wat kleur missen in je schoenenkast, loop dan lang bij de Invito of check hun site voor inspiratie. Invito speelt goed in op de trends van deze zomer. Check bijvoorbeeld hun bloemenprint schoen uit hun eigen veterschoenencollectie. Straks als het 20 graden of meer is kan je deze ook goed dragen onder een korte chino. Combineer het met een open gedragen shirt met een print t-shirt eronder, zonnebril op en je bent klaar voor het terras.

Ben je niet zo van de bloemenprint en ben je meer op zoek naar sneakers, ga dan voor de New Balance sneakers. NB is weer helemaal terug van weggeweest. Heel hip & happening NL heeft inmiddels een paar in hun kast.

Invito bloemenprint €99,99
Invito rode veterschoen €49,99
Mazu blauwe sneaker €49,99
New Balance groen €89,99

in de paskamer, paskamer, eigen stijl, stijl, mensfashion, mannenmode, menswear, fashion, fashionable, inspiratie, hoe draag ik, blog, blogger, modeblog, modeblogger,

Leave a Reply

Your email address will not be published.