Haartrends lente/zomer 2013

Omdat ik nodig weer eens naar de kapper moest, ben ik gaan kijken wat de trends voor deze lente zijn. Hoe voorspel je een trend? Volgens mij gaat het erom wie van de bekende trendsetters het eerst hard schreeuwt dat iets een trend is, et voilà – een trend is geboren.

De trends in haarstijlen veranderen niet zo snel als in de mode. Daar waar in de mode drukke prints en felle kleuren de trend zijn, is een van de trends in haarstijlen juist strak en clean. De zijkanten zijn erg kort en bovenop draag je het lang. Kam je haar naar één kant en laat de scheiding duidelijk zien. Deze stijl neigt naar de jaren 50/60 Mad Manlook.

Haartrends lente zomer I 2013

Een tweede stijl heeft weer iets meer volume en is wat rommeliger. De zijkanten blijven vrij kort en bovenop blijft het wat langer. In tegenstelling tot de eerste trend stijl je je haar naar boven en zorg je ervoor dat je haar een dynamische look krijgt.

Haartrends lente zomer 2013 II

Experimenten en zelf dingen maken vind ik leuk, maar om zelf m’n haar te knippen is niet het beste idee. Een goede vriend heeft me ooit Hype Kappers in Den Haag aangeraden en daar ben ik sinds een half jaar vaste klant. De dames en heer weten hoe een vette look eruit ziet en zorgen ervoor dat tiptop (en als je wilt) volgens de laatste trends erbij loopt. Thnx Bas! Je hebt ervoor gezorgd dat ik er weer gestyled bij loop.

Hype Kappers Den Haag

IN DE PASKAMER – HAARTRENDS LENTE/ZOMER 2013 – APRIL 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.