Haagse Hof Lounge

Hoflounge april 2013

Elke eerste zondag van de maand is in Den Haag de Hof Lounge. Hagenaars, Hagenezen en omstanders komen naar restaurant Het Heden, wat voor de gelegenheid omgebouwd wordt tot borrel- en netwerklocatie. Met een welkomstprosecco en catchy tunes op de achtergrond was de toon gezet voor een geslaagde zondagmiddag die tot in de vroege avond heeft geduurd.

Het thema van deze Hof Lounge was vrolijk. Geheel geweid aan de lente waar we allemaal zo naar snakken. Om de bezoekers van tevoren warm te krijgen voor het thema kon men op indepaskamer.nl inspiratie opdoen voor een aantal vrolijke looks. Omdat Nederlanders over het algemeen moeilijk te porren zijn voor thema’s en kleur met mate dragen, was het even zoeken naar kleurrijk gekleedde mannen. Zwart, grijs, blauw en wit voerde de boventoon, wat er wel voor zorgde dat degene die kleur droegen er ook uitsprongen. De Hoflounge host Dennis van Steijn gaf het goede voorbeeld door een gele polo van Orlebar Brown te dragen en ook Jeffrey van Helsdingen zag er zoals altijd goed gestyled uit.

Hoflounge

Hij droeg boven zijn groen gestreepte overhemd van de Zara, een groene blazer van de Mango Man uit Parijs. Een mooie en stijlvolle combinatie. Voor de variatie in kleur maakte hij de look compleet met een blauwe spijkerbroek van Levis en taupe/beige Blackstone schoenen van Dr. Adams.

Hoflounge 2Ruben Nederpel, ik heb je moeten zoeken op facebook omdat ik je naam niet wist, jij was wat mij betreft de absolute topper qua vrolijke lente look. Je look klopte van top tot teen! Ruben droeg een gebloemde blazer (= trend lente/zomer 2013) van Pure White op een spijkerblouse van Levis, een t-shirt van Cold Method en een groene broek van Elvine. Met een paar chique stappers van Fred de la Bretonière maakte Ruben zijn look helemaal af.

Hoe zag ik erzelf uit? Ik had m’n favoriete gele skinny jeans van Cheap Mondays uit de kast gehaald. Daarop droeg ik een shirt van SUIT en een gestreepte t-shirt van Zumo. Een ding was zeker, niemand kan zeggen dat ik me niet aan het thema gehouden heb.

Thanks guys van de Hof Lounge. Het was weer een geslaagde borrel. Check voor meer info over de Hof Lounge www.facebook.com/hoflounge

IN DE PASKAMER – HAAGSE HOF LOUNGE – APRIL 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.