Look of the Day – PARK CHIC

LOTD -indepaskamer -Park Chic

Lekker om weer te bloggen. T’is 24 graden. De bedrijvigheid in Den Haag is al op volle gang en ik heb er zin in! Vandaag ben ik neergeploft in de tuin voor de Nieuwe Kerk in Den Haag. Ze zijn hier de boel aan het schilderen en verbouwen. Een ff kijken hoe ik een bouwvakkers decolleté als inspiratiebron kan gebruiken 😉

Vandaag doop ik mijn look om tot “park chic”. Lekker easy, maar wel met een stijlvolle touch. Draag een shirt (in mijn geval een Bershka shirt) met omgeslagen mouwen op een demin korte broek (afgeknipte Diesel). Sla van deze broek ook de pijpen om. Hierdoor wordt je look net iets stijlvoller. Pak een paar funky sokken (Alfredo Gonzales. O.a. te koop bij Baretta in Den Haag) uit je kast om je look wat op te vrolijken. Nu alleen nog een paar sneakers (Reebok) aan en je “Park Chic” look is af.

Alfredo Gonzales - indepaskamer - Baretta Den Haag

Ik mis alleen nog de link met de bouwvakkers… Ok, ik ga ze wel helpen met het sjouwen van hun spullen. Een keertje bukken en een bouwvakkers decolleté showen. Hoppa, twee looks in één dag 😉 Park chic met een bouwvakkers decolleté. Happy days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.