Cadeautjestijd komt er weer aan

Alfredo Gonzales - Holiday Box - indepaskamer.

Zitten jullie al in de Sinterklaas gedichten? Elk jaar in december trekken mijn vrienden en ik lootjes om te bepalen wie voor wie een gedicht moet schrijven. In dat gedicht mag je alles over die persoon kwijt. Tuurlijk komen daar de hoogtepunten van het afgelopen jaar in terug, maar een goed gedicht is pas een leuk gedicht als daar ook de gênante en debiele dingen in terug komen. Ik ben benieuwd wat er dit jaar over mij geschreven wordt. Als het niet te gênant is zal ik het met jullie delen 😛

Bij het gedicht hoort ook een cadeau. Dit jaar ga ik op mijn verlanglijstje sokken zetten. En dan wil ik geen saaie zwarte sokken, maar sokken met een toffe print. Doe maar een paar met bomen erop. Perfect als het straks gaat sneeuwen. Ik zie het al voor me. Lekker onderuit gezakt onder de terraswarmers een warme chocomelk met slagroom nemen en dan wegdromen alsof je op Santa Monica boulevard een koude Corona aan het drinken bent en je klaarmaakt voor een avondje doorhalen op een strandfeest op een verlaten locatie……

Laat je fantasie de vrije loop gaan! Mooie boodschap die Alfredo Gonzales ook heeft verkondigd in zijn laatste video. Nooit meer een excuus om saaie sokken te dragen!

Alfredo Gonzales – The feet of imagination from Alfredo Gonzales on Vimeo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.