Zon, terras, shopping en theater – 2 looks op 1 dag

De zon in

Vrijdag, die de boeken inging als de eerste zomerdag van Nederland, was ik met m’n zus op pad. Een broer & zus date die al een half jaar in de planning stond om naar André Hazes’ “Hij Gelooft In Mij” te gaan. Gepakt en wel in een korte broek, v-hals t-shirt, m’n nieuwe vintage waxed bag en Vans zijn we de Amsterdamse terrassen, parken en winkels langs geweest.

Wat draag je op een mooie zonnige dag als je overdag in het park ligt en ’s avonds naar het DeLaMar Theater gaat?
Dit was een uitdaging, omdat ik overdag een korte broek en t-shirt wilde dragen en ‘s avonds toch wat netter gekleed in het theater wilde zitten. Daarbij wilde ik niet te netjes gaan, omdat de look wel moest passen bij de Vans die ik al aanhad.

De keuze was gevallen op een zomerse funky streetlook. Vanuit thuis had ik een licht blauwe skinny vintage Farah jeans meegenomen en had als doel om in Amsterdam een shirt te vinden die de look compleet zou maken. Na een aantal vintageshops, Antony Morato en Scotch & Soda ingegaan te zijn, had ik de hoop bijna opgegeven nog te slagen.

Het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn. In de laatste winkel slaagde ik om de zomerse funky streetlook compleet te maken met een washed grijze denim shirt van de Bershka. En dat voor €15,-!

Bershka

Is dit de meest stylish look voor het theater? Anderen zullen er wellicht anders over denken, maar voor mij werkte het perfect. Gelukkig is Hij Gelooft In Mij niet de musical waar je geacht wordt een pak te dragen. De look zag er verzorgd uit en past bij mij als persoon. En, André Hazes zou zich niet druk hebben gemaakt over hoe zijn bezoekers eruit zagen. Zolang ze een biertje drinken en genieten van het leven, vindt hij het best.

Leave a Reply

Your email address will not be published.