Zet ‘m in je agenda. 6 september lancering Fashion Style Radio

Fashion Style Radio.

Zet ‘m in je agenda. Vrijdag 6 september lanceer ik samen met MyRadio het eerste digitale radiostation van Nederland die zich puur en alleen richt op men’s fashion en styling! Een maand lang hoor je muziek van stijliconen als Justin Timberlake, Robin Thicke, Lady Gaga, Michael Jackson, Ellie Goulding, maar ook Lenny Kravitz, Maroon 5 en Kensington. Allemaal artiesten met een eigen stijl.

De muziek wordt afgewisseld met stylingtips, winacties en elke dag krijg je als luisteraar een nieuwe look of the day te zien en horen. Deze look of the day zal uiteraard uitgebreid op indepaskamer.nl besproken worden. Hier lees je over de styling en waar je de look kan kopen.

 

Hoe werkt MyRadio?

Heel simpel. Mix de genre stations en press play. That’s it.

Like de nummers die je leuk vindt en dislike wat je niets vindt. Zo onthoudt MyRadio je muzieksmaak en hoor je alleen nog maar nummers die jij leuk vindt. MyRadio zal op basis van je muzieksmaak ook suggesties doen van andere nummers. Easy does it!

manifest_myradio_DEF

Ook de site Nederlandse Medianieuws heeft de lancering opgepakt. Check het artikel hier http://www.nederlandsmedianieuws.nl/Media-Nieuws/myradio-lanceert-eerste-mode-radiostation.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published.