Winnaar tattoowedstrijd

Het kippenvel komt weer terug als ik denk aan het moment dat ik de tattoowedstrijd live zette. Moet ik dit wel doen? M’n levensverhaal met de wereld delen? Ik heb er goed over nagedacht en wist zeker dat ik het wilde doen. Op indepaskamer.nl heb ik een introductie gegeven en degene die mee wilden doen aan de wedstrijd hebben een verdieping van mijn levensverhaal gekregen. Vol smart wachtte ik op de ontwerpen….

Vrij snel kwam de eerste binnen. De tweede en derde ook. Voordat ik het wist hadden in totaal 17 ontwerpers 31 ontwerpen ingediend. WOW! Ik voel mij vereerd dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om mijn levensverhaal te vertalen naar een tattoo. Sommige hebben ook nog contact opgenomen om feedback te vragen om daarna hun ontwerpen verder aan te passen. Allemaal heel erg bedankt voor jullie werk!

De ontwerpen zijn binnen. Wat nu verder… Zit er een winnaar tussen? Een tattoo is niet zomaar iets. Hoe graag ik er ook eentje wil, het moet er wel een zijn waar ik 100% achtersta. ‘s Ochtends wakker worden en je realiseren dat je de domste aankoop van je leven hebt gedaan is prima. Breng ‘m terug, geef ‘m weg of huil totdat je erbij neervalt. Bij een tattoo is het toch iets anders. Terugbrengen, weggeven of hysterisch hard huilen zal niet veel helpen. Gelukkig is het niet nodig. Ik heb er eentje gevonden.

En de winnaar is …… Tom Bouchier

indepaskamer I tattoowedstrijd I Tom Bouchier

Tom, thanks voor je ontwerp! Nou ja, eigenlijk voor je ontwerpen. Al bij de eerste keer zien van dit ontwerp wist ik dat je ging winnen. Je ontwerp vind ik krachtig, stoer en toch ook zacht. De abstracte lijnen hebben allemaal een betekenis. Ze verwijzen naar mijn leven of naar de mensen die mij dierbaar zijn. Voor mij zou je werk zo in een galerie of een museum van moderne kunst kunnen hangen. Ik kan mij identificeren met jouw tattoo en dat was precies waar ik naar opzoek ben.

Om ‘m nog persoonlijker te maken gaan we binnenkort afspreken om je ontwerp op een paar puntjes nog te tweaken. En dan is het op naar de tattooshop. Het ontwerp ligt er. Eens kijken hoe ie dan op m’n arm moet komen.

Waar een winnaar is, zijn ook altijd runners-up. Bij deze de top 5:

1) Tom

indepaskamer I tattoowedstrijd I Tom Bouchier

2) Kru

indepaskamer I tattoowedstrijd I Kru

3) Yana

indepaskamer I tattoowedstrijd I Yana Christiaens

4) Ries

indepaskamer I tattoowedstrijd I Ries

5) Eline

Drukwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published.