Welke broek kocht jij van je eerste kleedgeld?

Welke broek kocht jij van je eerste kleedgeldKleedgeld, dat is lang geleden. De eerste keer dat ik kleedgeld van mijn ouders kreeg was op mijn 15e. Voor 100 gulden per maand mocht ik kleren kopen. Tuurlijk wilde m’n moeder dat ik die heel wijs zou besteden en meerdere shirts, broeken en misschien zelfs wel een jas erbij zou kopen. Maar, alles wat ik wilde hebben was een echt Levis #501. De jeans der jeans moest ik hebben.

Zo blij als een ei stond ik in de Levis store de broek te passen. Hij zat perfect! Mijn moeder keek me aan en glimlachte naar me. Of ze lachte omdat ik zo blij was of dat ze dacht dat d’r kleine jongen niet meer zo klein was en ze hem weer een stukje meer moest loslaten, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat het altijd leuke momenten waren met haar. Ik vraag me wel eens af wat ze nu van me zou vinden. #ooitkomenweelkaarweertegen

Welke broek kocht jij van je eerste kleedgeld?

Leave a Reply

Your email address will not be published.