Weer zo goed als nieuw

strik en bretels I indepaskamer

Het zou mooi zijn als je 366 dagen per jaar (lang leve 2106) wat anders aan kan. Nooit niet hetzelfde. Op elke foto shine je weer met een originele look. Leuk idee, maar niet realistisch. Als ik in mijn eigen kast kijk zou ik best nog 100 kledingstukken erbij willen hebben. Een leuke utopie als geld en opbergruimte geen probleem waren. Je moet dus creatief met je kledingcombinaties omgaan.

Een tip die ik je kan geven is je looks die je al eens eerder hebt gedragen te verrijken met bijvoorbeeld een (vlinder)strik of bretels. Door kleine elementen toe te voegen maak je van een bestaande look iets nieuws.

Bretels I indepaskamer

Volgende week heb ik afspraak met een PR bureau. Ik kan er prima casual gekleed heen gaan, maar wil toch iets meer jeu aan m’n look geven. In m’n kast heb ik een shirt hangen die ik voor kerst had gekocht. Om niet te netjes combineer ik ‘m met een legergroene chino van HYMN Londen en draag ik zwarte sneakers. Om de look een nieuwe uitstraling te geven speel ik met de keuze tussen bretels en een fluweel zwarte strik.

strik en bretels I indepaskamer II

De brede bretels van Profuomo geven direct een upgrade aan de look. Aan de onderkant bij de gespen zit een leren lus die als je wilt kan vastmaken aan je broek. Ik laat ze voor nu loshangen. Ok, de update is er. Maar toch mis ik iets. In m’n la liggen verschillende strikken. Eerst pas ik een roze gebreide. Nog maar net in m’n handen verdwijnt ie weer terug in de la. Deze knalt er te veel uit. Iets minder mag best. De zwart fluwelen strik is veel beter. Chique, stijlvol en completeert de look. Zo! En nu mag alles weer uit. M’n afspraak is pas volgende week 😉

Het is handig om een paar leuke vlinderstrikken en bretels achter de hand te hebben. Het geeft je look net iets meer jeu en daarbij kan je ook nog eens bestaande looks als nieuw dragen. Happy days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.