Wall Street style by Mono Den Haag

100 meest invloedrijke mannen van nederland - indepaskamer - steven van dorp

Zondag was ik bij Mono Den Haag om een stijlvol outfit bij elkaar te zoeken voor het event van morgen. Ik weet nog niet wat ik me er precies bij ‘t event voor moet stellen? “De 100 meest invloedrijke mannen van Nederland” Zijn er nog 99 andere mannen? Moeten we tegen elkaar strijden? Ach, ik zie het wel. Hoe dan ook. Ik wil er kick ass uitzien.

Eerder die week was ik al langs gegaan. Op een rek hingen verschillende kleuren pakken van Ben Sherman. Een super mooi koperen rode pak sprong er tussen uit. Niet helemaal conform de dress code “80′ Wall Street stijl”, maar wel 100% indepaskamerproof. Daarnaast hing ook nog een fluwelen tuxedo colbert met een donkere Schotse ruit. Bingo! Dat wordt de basis. Nu de rest van de look nog.

Mono weet zijn klanten te pleasen. Zondag konden we onder het genot van een drankje en de groovy sounds van de DJ kleding passen. Geen slechte combinatie. M’n zus was ook mee om mijn outfit te beoordelen. Onder het jasje heb ik meerdere shirts geprobeerd. Een blauwe/witte Paul Smith, een hele drukke donkere print van Ben Sherman en deze witte getailleerde overhemd, ook van Ben Sherman. Vincent, de eigenaar, had om de look compleet te maken schoenen uit zijn eigen collectie meegenomen. Nu alleen nog een vlinderdas en een glimmende riem, en ik ben klaar voor morgen!

100 meest invloedrijke mannen van nederland - indepaskamer - steven van dorp - mono den haag

Maaaaaaaar.. de look is nog niet def. Dit was de tuxedo Wall Street man. Misschien wordt het wel de Wall Street broque man. Hmm. Nog even een nachtje over slapen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.