Vrijdag Middag Borrel

Borrel op de Boot LookAfgelopen vrijdag ben ik met een paar vriendinnen de Ocean Diva boot opgestapt voor de vrijdagmiddag borrel op het Amsterdamse IJ. Ik was benieuwd wat voor types op “Onze Borrel” af zouden komen. Zijn het de fashionista’s, de koorballen, bankiers of een ratjetoe van Amsterdamse incrowd. Hoe dan ook, ik had er wel zin in om er als Haagse fashionblogger tussen te staan.

Die middag was ik bij Concrete Den Haag om hun collectie door te spitten opzoek naar wat ik die avond kon dragen. Concrete heeft twee winkels in Den Haag. Eentje in de Schoolstraat en eentje in de Papestraat. Voor de “Borrel op de Boot” look ben ik rond gaan kijken in de Papestraat. Daar waar de Schoolstraat veel downtown urban- en streetwear heeft, vind je in de Papestraat de luxere en casual varianten van de urban- en streetwear.

 

Borrel op de Boot – look

In de paskamer heb ik aardig wat kleding en schoenen gepast (liefst wilde ik alles meenemen), maar ben uiteindelijk met één look naar buiten gegaan. Ik wilde eens voor iets anders gaan. Ik heb de jeans en chinos links laten leggen en ben voor een trainingachtige broek van Libertine-Libertine Vault (€110,-) gegaan. Om de look casual te maken heb ik ‘m afgemaakt met klassiek wit overhemd uit de Adidas SLVR collectie (€95,-) en hoge canvas veterschoenen van Generic Surplus (€110,-). De demin stropdas is uit m’n eigen kledingkast.

Onze Borrel Amsterdam indepaskamerIk moet je zeggen dat Adidas me elke keer weet te verrassen (meestal positief). Het Adidas Silver overhemd is mooi getailleerd en heeft geen naden op de schouder. In plaatst daarvan lopen de naden vanuit onder de schouder naar de nek. Leuk detail. Bij Concrete zag ik ook een fel blauwe Adidas sweater met oker bruine klikgespen op de mouwen. Ff kijken of ik nog geld op m’n rekening heb staan.

Hoe zagen de mannen eruit? Leuk om te zien dat veel mannen er gestyled uitzagen. Sommigen strak in het pak. Anderen weer in een korte broek met een simpel v-hals t-shirt. Simpel met een eigen stijl. Echte uitschieters heb ik niet gezien.

Het was een leuke avond. Moeders die zich weer tiener voelden, fashionista’s die gezien mochten worden en mannen die de ladies het hof probeerden te maken. Na een paar rondjes varen en gedanst te hebben op een live hitmix van pop/oldies/dance was het tijd om de Amsterdamse incrowd te verlaten. Terug naar het Haagse. Dan niet per boot, maar met de grote gele taxi voor groepsvervoer over het spoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.