Veiling MONO’s fashion statement for peace

Bomber for peace

Het Bomberjack, ooit ontworpen voor piloten van de Amerikaanse bommenwerpers, is wereldwijd ongekend populair. Gedragen door militairen, presidenten, acteurs, celebreties en fashionistas is dit jack door de jaren heen een icoon geworden. Zelf heb ik er ook twee. Een polka dot variant van Libertine Libertine en een flowerprint van WE Fashion. Nu dat de zomer voorbij is kan daar wel een wintervariant bij.

Menswear store MONO in Den Haag vindt dat het tijd wordt voor een tribute aan de bomberjack. Dit gaan ze doen door een speciale actie op te zetten. Eentje met een diepere betekenis.

MONO’ s fashion statement for peace.

MONO heeft Haagse artiest gevraagd om op eigen creatieve wijze een door hen aangeleverd  bomberjack te customizen en uiting te geven aan hun vredesgevoel. MONO heeft een serie bombers laten taggen met een vredesduifje op de pols waarmee MONO (en daarmee jij als je er eentje aanschaft) solidariteit met vrede betuigt. Bij aankoop wordt er 10 euro gedoneerd aan Unicef.

Zondag 25 oktober worden de bombers geveild. Zorg dat je aanwezig bent, breng je veilingbordje mee en biedt op deze unieke collectie.

Loop langs bij MONO ( Den Haag) en laat je stem voor vrede horen.

emmaly brown FullSizeRender jack gold pers

Leave a Reply

Your email address will not be published.