Uniek zijn in blabla

Uniek is blabla - metro mode - indepaskamer BLOG.

Van het weekend stond ik met een vriend te praten over de uniek zijn. Bestaat uniek zijn wel? Kort door de bocht – NEE. Uniek zijn is blabla. Check m’n blog op Metro mode waarom ik denk dat uniek zijn niet bestaat.

Hoe groot is jouw kledingkast? Die van mij past nog in m’n slaapkamer en puilt niet uit met honderden verschillende kledingstukken. Om te blijven varieren draag ik bij combineer ik looks vaak een andere strik, stropdas of rugtas. Een toffe site om eens te checken is www.undscvrd.com. Daar heb ik de Eastpak Raf Simons rugtas vandaan. Het stijlvolle van Raf Simons is gecombineerd met de klassieke uitstraling van een Eastpak rugtas. Mooie combinatie die je look net wat meer uitstraling geeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.