Stay Mellow – Groen in je broek

Melow Underwear -indepaskamer

Kleur doet leven! Het modebeeld op straat wordt over het algemeen gedomineerd door zwart, wit, grijs en blauw. Niets mis mee. Als ik mijn kast opentrek zijn dit ook de kleuren die overheersen. Wat ik wel doe is een accent aanbrengen met een kleur. Een fel gekleurde sok of opvallende sneakers. Dit doorbreekt het veilige patroon en geeft je look net iets extra’s. Dus waarom geen accent in je broek?

Niet iedereen krijgt te zien wat je onder je broek draagt. Maar als ze het toch zien, gééf ze dan ook wat te zien. Zou Polska uit Expeditie Robinson dit ook hebben gedacht toen zijn broek op half zeven hing? Als ik mijn boxershort la opendoe springt er één boxershort goed uit. BAM! Een watermeloen print boxershort van Melow Underwear. Hij’s zo groen als een watermeloen uit Tsjernobyl.

Melow underwear - indepaskamer - Polska.

Ben jij een strakke boxerman? Draag je liever een loose fit of mix je het? Ik ben een mixer. Thuis in het weekend draag ik het liefst een loose fit boxer. Lekker relaxt onder een joggingbroek. Prima voor thuis, maar als ik die dag ook boodschappen ga doen trek ik een andere broek aan. Iets te showy allemaal 😉 Een loose fit is ook prima te dragen onder jeans, chino’s en pakken. Bij skinny jeans draag ik altijd strakke boxers of briefs. Niet iedere man zal het met mij eens zijn. Maar ti’s ook ieder’s eigen keuze om met een cameltoe over straat te lopen. Mij niet gezien 😉 Happy days!

Melow Underwear is te bestellen via www.melow.nl.

Justus Lanatus boxershort

Cris Cumulus

Sam Sapidus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.