ShirtBird – nieuwe webshop

ShirtBird - indepaskamer

Je bent het al gewend hier op indepaskamer.nl: I LIKE nieuwe initiatieven. Laats wees iemand mij ShirtBird-T-shirts. Emily Walzberg heeft onlangs haar eigen webshop geopend, www.ShirtBird.nl. Ze verkoopt er vrolijke, duurzaam geproduceerde T-shirts met prints erop. De illustraties ontwerpt ze zelf en worden geprint op shirts van topkwaliteit. De T-shirts zijn alleen verkrijgbaar via ShirtBird.

Op de site kan je allerlei verschillende prints uitkiezen en laten drukken op alle kleuren van de regenboog. Om m’n Haagse trots uit te dragen heb ik een t-shirt laten drukken met Haagse iconen erop (€29,95, incl gratis verzending). Zie je dat rijtje huizen in het midden? In één van die huizen woon ik.

Nou ja, op één van die verdiepingen dan. En niet de hele verdieping.  Maar dan wel weer aan de voorkant met uitzicht op de gracht. Ach. ‘wie het kleine niet eert’ luidt de gezegde toch 😉 Happy days!

Volgers van indepaskamer.nl krijgen  €5,- korting. Gebruik hiervoor kortingscode: 5euroHeren. Geldig tot: 2014-09-30 (tijd: 23:30uur)

Leave a Reply

Your email address will not be published.