Oude liefde roest niet | ACE & TATE

Ace & Tate keith-satin-silver__extra__2@2x

Eigenlijk heb ik geen bril nodig, maar steeds meer neig ik ernaar om er eentje te nemen. Een tijd geleden liep ik in Londen langs een brillenwinkel. Ik was opzoek naar een zonnebril, maar m’n zoektocht werd overhoop gegooid toen een soortgelijke bril als die van Ace & Tate | Model Bryce Espresso hierboven zag. Een duo bruine kleur bril, stijlvol en straalt charisma en charme uit. Ik weet niet wat het was, maar ik werd verliefd op deze bril. Hoppa, snel naar binnen om ‘m te passen. De liefde werd alleen maar sterker toen ik ‘m op had. Hij stond goed en ik voelde mij een stuk charismatisch. De charme van de bril nam iets af toen ik naar de prijs keek. Voor 250 pond kon de liefde verzilverd worden. Hmmm….. Wat is de prijs van liefde?

De liefde is sterk, maar is het elke prijs waard? Om die vraag te beantwoorden antwoord ben ik een blokje om gegaan. Na veel wikken en wegen en mijzelf wijsmakend dat de bril elke pond waard was (“wat als ik nou vanavond niet ga stappen en geen zonnebril koop dan bespaar ik geld”) ben ik terug gegaan naar de winkel. Eenmaal daar zag ik dat mijn nieuwe liefde vreemd ging. De bril zat op het hoofd van een ander! Verbolgen wachtte ik. Een match zoals wij hadden heeft die andere persoon niet. Althans, dat hoopte ik. Voor mijn neus werd mijn nieuwe liefde weggekaapt. WAT?! Teleurgesteld liep ik naar buiten. Ik dacht dat wij wat moois hadden. “Weet je, dan niet. Het is vast niet meant to be. Ik wens jullie een gelukkig leven samen. Er komt wel weer wat anders op m’n pad”. Ik loop verder, duik met vrienden de kroeg in en beland later in een foute club. ‘s Ochtends als de kater opkomt ben ik blij dat ik m’n geld aan de Londense horeca heb gedoneerd. Deze avond was veel meer waard dan m’n misgelopen liefde.

Nu een paar maanden verder duikt ineens deze Ace & Tate bril op. Oude liefde roest! M’n hart gaat weer sneller kloppen. Hij kost maar € 98,- én is op voorraad leverbaar. Snel bestellen en oude tijden herleven! Happy days!

Met moraal van dit verhaal: soms denk je de liefde van je leven bent misgelopen, maar was het slechts wachten op de echte perfect match.

Mocht de Ace & Tate | Model Bryce Espresso niet jouw perfect match zijn, check dan de uitgebreide collectie van Ace & Tate. Hier een paar voorbeelden

Ace & Tate

 

Ace & Tate louis-alderwood__extra__1@2x

Leave a Reply

Your email address will not be published.