Native Shoes

Native Shoes I Apollo XL I indepaskamer

T’ is tijd om uit m’n winterslaap te komen en weer eens lekker te gaan bloggen. De temperatuur voelt winters aan, maar de zon doet het lente lijken. Oef!  Lente.. Laat ‘t maar beginnen. Weg winterjas en hallo lentejas, t-shirts en nieuwe schoenen.

M’n ogen stuitten op de nieuwe collectie van Native Shoes. Duurzaamheid, lichtgewicht en comfort staan hoog bij hen in het vaandel. Native Shoes maakt zijn collectie wasbaar, waterproof en geurbestendig. Nu maak ik mij niet druk om zweetvoeten, maar ik moet eerlijk zijn dat als het straks echt mooi weer wordt ruiken m’n voeten niet meer naar douchegel. En dan als klap op de vuurpijl is deze collectie ook nog een “beast free”. Veganisten zullen hiervan smullen. Een Fra Lippo Lippie erbij en de look is compleet 😉

Deze nieuwe collectie, genaamd Apollo XL, is gemaakt van microfiber en heeft lazer-cuts om de schoen nog luchtiger te maken. Daarnaast is er ook de Apollo Moc in een embroided versie met leuke polkodots. Kijk op de site voor de gehele collectie. Mijn favo is de hoge groene Chukka Utili.

Native Shoes I Apollo MOC Jiffy Black

Native Shoes I Apollo Utili GreenLaat de lente maar komen. Zon, festivals en luchtige schoenen. Mooie combinatie zeg ik! Happy days.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.