Mix stijlen | Easy & Powerfull

McGregor Distinction I indepaskamer I

Van het weekend was ik in Londen. Zittend in de zon op het terras droomde ik weg naar een herfst die zonnig en warm was. Ok, back to reality! De zomer is voorbij en de herfst heeft het stokje overgenomen. Zo dramatisch is dat ook weer niet. De bladeren in de bomen zijn straks op hun allermooist, uitwaaien op het strand is straks ook echt uitwaaien en je hebt weer een goed excuus om eens kritisch naar je jassen collectie te kijken.

Is het tijd voor een nieuwe? Voor mij eigenlijk wel. Je zou denken dat ik tientallen jassen heb, maar als ik alleen degene tel die ik nog zou willen dragen dan zijn het er drie. Tijd voor uitbreiding dus. Via via ben ik op de Distinction collectie van McGregor gewezen. De collectie die bekend staat om zijn klassieke Amerikaanse tailoring. Ik moet eerlijk zijn, McGregor en ik hebben elkaar nog nooit de hand geschud. We kennen elkaar wel van window shopping. Ik keek naar binnen. Glimlachte. Zag hoe mooi de kleding gemaakt is, maar was nog niet klaar voor de McGregor stijl.

McGregor Distinction I indepaskamer III

In Londen raakte ik geïnspireerd door een groepje gasten die formeel chic combineerde met stoere rock elementen. Hier werd ik blij van. Mannen die verschillende stijlen met elkaar combineren. Die blijdschap wilde ik vasthouden en besloot om McGregor toch eens de hand te gaan schudden.

Bij Joy The Shop heb ik alvast wat voorwerk gedaan en heb een wit slim fit HYMAN shirt met een bergwandelaar print gekocht. Skinny jeans van Selected Homme eronder en passend voor het seizoen; hoge suède boots van Blackstone. Een easy to go look die je een klassieke touch kan geven.

McGregor Distinction I indepaskamer IV

Met deze double breasted jas gemaakt van een luxe wolmix en kasjmier krijgt de look meer charisma. Ik voel mij op een of andere manier succesvoller en krachtiger door deze jas. De easy to go look verzacht het formele en klassieke van de jas en andersom geeft de jas de look meer power en autoriteit. In zijn geheel is de look in balans.

McGregor Distinction I indepaskamer II

Eens kijken hoe deze double breasted pea jas in navy zit. Ziet er goed! Ook hier voel je dat je met vakmanschap te maken hebt. De fit is tailored, de snit is mooi en de jas straalt een natuurlijke vastberadenheid uit.

In het leven moet je keuzes maken. Het liefst wil ik alles, maar m’n portemonnee is het daar niet altijd mee eens. Voor welke zou jij gaan? De luxe kasjmier of de stijlvolle navy? Wat het ook gaat worden, McGregor helpt je een handje met een mooi cadeau. Bij besteding van € 399,- ontvang je tot 18 oktober een Nespresso Pixie Clips t.w.v. € 149,-.

Een succesvol vastberaden easy to go look EN een koffiemachine. Happy days! Je kent me. Ik ben een sucker voor aanbiedingen 😉

McGregor Great Taste actie

Leave a Reply

Your email address will not be published.