METRO MODE MAN | indepaskamer.nl column

indepaskamer - najaar musthaves 2014 - metro mode man III..

Vandaag is ie weer te krijgen: de METRO MODE MAN! De NS stations liggen er vol mee. Deze keer met een column van indepaskamer.nl over de musthaves van het najaar.

Elke seizoen heeft zijn eigen charme en karakter. Zo verliefd ik op de lente ben, kijk ik ook altijd weer uit naar de herfst. Beide seizoenen staan voor een verandering; een nieuw begin. Het oude en bekende neem je mee en combineer je met de nieuwe dingen die je te wachten staan. Erg filosofisch, maar als je m’n column leest begrijp je wat ik bedoel.

 

MUSTHAVES NAJAAR MANNEN 2014

Een van de must haves is deze mosgroene parka van Cast Iron. Door zijn afritsbare binnenjas is ie perfect voor een koele herfstdag of koude winternacht (moet het niet ineens 20 gaan vriezen natuurlijk ;-)).

Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - Cast Iron parka

Oude liefde roest niet. Neem je zomershirt (in mijn geval m’n Anerkjendt shirt), draag er een tweed gilet over en je bent volledig herfstproof.

Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - Anerkjendt zomer shirt Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - Gilet

Knitwear en wol zijn dit najaar ook weer van de partij. Prima voor als het straks echt koud wordt. Een echte lente en zomer betekenen vast dat we ook een echte herfst en winter krijgen.

Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - HM wollen broek

De look maak je af met een paar hoge boots. Het liefst in het mos- of olijfgroen. Dit is immers de kleur van het najaar. Pak een stijlvolle leren of suède riem uit je kast waarvan de kleur terugkomt in je schoenen. Nu alleen nog een paar funky sokken (bijvoorbeeld Alfredo Gonzales) en een porkie pie hoedje (Bailey) en je bent klaar om op pad te gaan!

Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - hoge boots Metro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - leren riem bruinMetro Mode Man - najaar musthaves trends mannen 2104 - indepaskamer - Bailey porkie pie hoed

Laat het najaar maar komen. Happy days!

Memo to myself. Volgende keer scherpe foto’s maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.