Mannen met Stijl – #BUITENDEPASKAMER

Buiten de paskamer - Bas Welling en Ruud Verheijen - indepaskamer

Je ziet ze vaak voorbij komen in de bladen – streetstyle foto’s. Mannen die aangeschoten worden op straat en gevraagd wordt naar hun kleding. Ik dacht “dat kan ik ook”, maar ik wil dan wel “echte” mannen hebben. Geen modellen, maar mannen die een eigen stijl hebben en die anderen en mij kunnen inspireren.

Twee mannen die me geïnspireerd hebben zijn Bas Welling (mede oprichting en executive producer Wefilm) en Ruud Verheijen (Client Service Director bij mediabureau MEC). Beide succesvolle zakenmannen in hun eigen werkveld.

Bas Welling - indepaskamer

Geen driedeling pak voor Bas Welling, maar een relaxte look met een colbertje, t-shirt, jeans en witte sneakers. Bas vertelde groot fan te zijn van Filippa K en dat hij veel kleding van dit merk heeft (zijn look is ook Filippa K branded). Goed te zien dat succes en een relaxte look goed samen gaan.

Ruud Verheijen - indepaskamer

Als je in medialand over mannen met stijl praat komt de naam Ruud Verheijen als een van de eerste naar boven. Een man met oog voor mode, heeft een duidelijke eigen stijl en wilt de stropdas weer onderdeel laten maken van de man @ work look door minimaal twee keer per week een stropdas te dragen. En Ruud, dragen er al meer mannen bij MEC een stropdas?

Ben je ook geïnspireerd door Ruud’s look? Bekijk dan de collectie van Hugo Boss voor een mooi colbert en Giorgio voor een paar slangenleren schoenen. Uiteraard moet je ook een stropdas hebben. Die van Ruud kwam bij de Suit Supply vandaag. Dus neem in ieder geval daar een kijkje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.