Maar da’s handig | NoShirt

Passeggio - NoShirt - indepaskamer I

Je kent het probleem: je hebt een mooi wit overhemd en wilt daaronder nog een t-shirt dragen. Dit doe je omdat het koud is of juist om de warmte te reguleren. Veel mannen kiezen ervoor om dan een wit t-shirt onder hun overhemd te dragen. Niet doen! #MODEFLATER

Het idee is begrijpelijk. Val er alleen niet voor. Een wit t-shirt valt juist op onder een wit overhemd. Je ziet de contouren van het shirt waardoor het de aandacht van de rest van je kleding wegneemt. Passeggio heeft hier een goede oplossing voor: NoShirt – een huidkleurig t-shirt. Je kan ‘m als normale of lage v-hals kopen. Zelf koos ik voor de lage variant.

Passeggio - NoShirt - indepaskamer II

Enigszins sceptisch trok ik het t-shirt aan. “Werkt het wel echt” dacht ik. Maar warempel. Het werkt echt. Je ziet niets! Da’s handig zo’n shirt. Dus mannen, geen witte t-shirts meer onder je overhemd. ¬†Koop een NoShirt!

Wil je een gratis NoShirt t-shirt? Deel dan deze post op Facebook, tag #indepaskamer en wie weet ben jij de winnaar van een NoShirt. De winnaar wordt 11 juli bekend gemaakt.

Passeggio - NoShirt - indepaskamer III

Leave a Reply

Your email address will not be published.