Ook mannen hebben droge lippen

Fra Lippo Lippie x indepaskamer I Harvey Pure I lippenbalsem voor mannen

Yep, ook mannen hebben last van droge lippen. Met de komst van vriend herfst en vader winter krijg ik er meer last van. Standaard zit er in elke jas een lippenbalsem om te voorkomen dat m’n lippen scheuren of als oplossing van de droogte die is toegeslagen. Ik moet je bekennen dat ik me nooit erg heb verdiept in de werkzame stoffen of de samenstelling van balsems. Doet de balsem wat ie moet doen, dan ben ik blij. Die gedachte is veranderd toen een goeie vriendin een nieuwe balsem op de markt bracht onder de naam Fra Lippo Lippie.

Fra Lippo Lippie is een veganistische lippenbalsem bestaande uit 100% natuurlijke en diervrije ingrediënten. In dit balsem geen walvissensperma, varkensvet, schapenvet of bijenwas. Nu ben ik zelf geen veganist of vegetariër, maar ik heb wel respect voor mensen die ergens voor staan en in geloven. Toen m’n buddy en vriendin Monique haar veganistische balsemlijn begon kon ik niet anders dan enthousiast zijn. Haar energie, creativiteit, geloof in een goed leven voor iedereen, avontuurlijke kijk op de wereld en ballen om te doen waar ze in gelooft maakt mij zo trots op haar. Ze is een inspiratie voor mij. In Berlijn heeft ze d’r plek gevonden. Vanuit daar bouwt ze haar imperium langzaam op.

interview-oneWorld Monique Jagroe

Toen ze mij benaderde om een balsemlijn voor mannen te beginnen hoefde ik niet lang na te denken. Tuurlijk! De ideeën vlogen om mijn oren. Wat een creativiteit. Heerlijk! Voordat ik het wist was HARVEY geboren. De eerste twee producten heeft ze al gemaakt. HARVEY PURE en BUBBLE BOY.

Fra Lippo Lippie x indepaskamer I Harvey Pure I lippenbalsem voor mannen II

Quote Fra Lippie Lippo over HARVEY PURE

“A flavourless all vegan lip balm called HARVEY PURE to keep your lips in check during autumn and winter. The man on the label is Steven but it could be any sporty, sophisticated man with a sense of style and a heart of gold ♥”

HARVEY PURE is voor €6,70 excl verzendkosten te koop via Fra Lippo Lippie’s webshop. Binnenkort ook te verkrijgen in verschillende shops in Berlijn. Of bestel via mij. Mail steven@indepaskamer.nl.

@ Mo, thanks voor je super lieve woorden!

Fra Lippo Lippie x indepaskamer I Bubble Boy I lippenbalsem voor mannen

Wat zegt Fra Lippo Lippie over HARVEY BUBBLE BOY?

“BUBBLE BOY has the flavour of …. bubble gum. And how on earth did I get that idea? Well I got it from a few very cool surfers. I kid you not. They love the smell of their sex wax which is also very sweet. And why the gorilla? I bet you can figure that out yourself.”

Ook HARVEY BUBBLE BOY is voor €6,70 excl verzendkosten te koop via Fra Lippo Lippie’s webshop. Straks ook in een toffe shop in Berlijn of bestel gewoon via mij (mail steven@indepaskamer.nl).

Laat de kou maar komen! Je lippen zijn er klaar voor. Happy days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.