Like, Share en Winactie – Jack Daniel’s collectors item Goodiebag

LIKE SHARE WIN - Jack Daniel's Collectors Item Goodiebag

Rock it and roll it! Laat je inspiren door rock ‘n roll sterren. De basis is eenvoudig. Je hoeft enkel met vier basiskleuren rekening te houden. Zwart, zwart, zwart & wit. Schaf een zwarte leren jas, zwarte skinny denim, simpel zwart t-shirt en zwart/witte Converse sneakers aan, en je rock ‘n roll look is klaar. Pimp je stijl met een zwarte leren armband en als je wilt, net als de leadzanger van Kensington, een dunne ketting.

Kensington

Je hebt ‘m misschien al een keer voorbij zien komen, de Jack Daniel’s commercial op Discovery Channel. Jack Daniel’s, voor veel rockers de beste buddy bij het maken van muziek, en rock ‘n roll gaan hand in hand. Wil jij ook hand in hand, shirt om lichaam, cap op hoofd, muziek in mond met Jack Daniel’s? Doe dan mee met de indepaskamer.nl LIKE, SHARE en WIN ACTIE!

Wil jij een Jack Daniel’s collectors item goodiebag winnen? Like dan de facebookpagina van indepaskamer.nl, deel de facebook post, vertel je vrienden dit ook te doen en wie weet ben bij dan wel de winnaar van de Jack Daniel’s t-shirt, tas, cap en mondharmonica.

De winnaar wordt 2 juni bekend gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.