Lange mouwen maken de man

Wat als je twee meter bent - indepaskamer - Metro Mode - IDPZaterdagochtend stonden m’n maatjes Wâtte en Peter klaar voor een fotoshoot voor Metro Mode. Wâtte voor de camera, Peter a.k.a. Mgr. Madhatter achter de camera en ik voor de styling + mentale support.

De fotoshoot was opgezet om een overhemd van Mouwlengte7.com uit te proberen. Wâtte is twee meter en moet stad en land afreizen om kleding in de juiste lengtemaat te vinden. Na wat googlen kwam ik op Mouwlengte7.com. Stijlvolle overhemden met extra lange mouwen. Perfect om te testen. Ze hebben ook extra lange t-shirts, dus die zijn ook meegegaan in de test.

Kort samengevat. De test is geslaagd! Het donderblauwe overhemd met polka dots sluit perfect aan om Wâtte’s lichaam. De naad ligt netjes op de schouders en de mouwen zijn lang genoeg voor zijn lange armen. De licht getailleerde pasvorm is prima voor zijn slanke bouw en ook het t-shirt eronder past hem goed (mooie hals trouwens). En om dan ook nog een laatste veer erin te stoppen: de kwaliteit is ook top. De test is geslaagd. Enige punt voor het t-shirt was dat ‘ie om zijn middel iets te strak zat. Ach, daar zag je niets van onder het overhemd 😉

Lange mouwen - indepaskamer I   Lange mouwen - indepaskamer II

Lange mouwen - indepaskamer IIILange mouwen - indepaskamer IV

Jas – COS
Overhemd – Mouwlengte7.com
T-shirt (extra lang) – ShirtsofCotton.com
Jeans – Acne
Boots – Moma
Backpack – Raf Simmons via UNDSCVRD

 

Zelf wilde ik ook het shirt passen. Als ik de verschillende fashion sites afstruin zie ik steeds meer oversized shirts voorbij komen. Zelf ben ik er niet zo van, maar waar ik wel van ben is dingen uitproberen. Al zeg ik het zelf: het staat best goed. Door verschillende lagen te dragen breek je de lengte van het shirt. Uiteraard kan je de lengte ook behouden. Zonder er iets overheen staat het ook tof. Let wel op als je niet zo lang bent. Extra lange overhemden maken je benen namelijk korter. Just so you know 😉

Lange mouwen - indepaskamer V

Lange mouwen - indepaskamer VI

Lange mouwen - indepaskamer VII

Leren jas – Coats Leermode Den Haag
T-shirt (extra lang) – ShirtsofCotton.com
Jeans – Jack & Jones
Sneakers – Zara
Backpack – Raf Simmons via UNDSCVRD

Grappig. Bij het schrijven kwam ik erachter dat Mouwlengte7.com en Shirtsofcotton.com ook de site ShirtsofHolland.com hebben. Wat een toeval! In april vorig jaar had ik erover geblogd.

Mgr Madhatter, weer bedankt voor de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published.