Jeans naar werk

Nudie Jeans - indepaskamer.nl

Voor werk schuif ik regelmatig aan bij klanten of exploitanten. Onze bedrijfscultuur is er niet naar om in driedelig pak te verschijnen, maar een verzorgde look is wel gewenst. Onder verzorgd versta ik een colbert op een shirt of overhemd, een nette jeans of chino en schoenen zonder vlekken of gaten.

In mijn kast heb ik een aantal jeans en chino’s liggen. De een meer geschikt om te dragen naar klantafspraken dan de ander. Wat ik nog mistte was een traditioneel blauwe jeans. In eerste instantie dacht ik aan Levi’s of Diesel. Die zitten immers altijd goed.

I love Jeans - indepaskamer

Op de weg terug van de kapper liep ik langs de outletshop (http://www.indepaskamer.nl/outlet-tip-bendorff-oude-mode-demploi-den-haag/) waar ik vorige keer een aantal mooie Nudie jeans had gezien voor de helft van de prijs. Als het goed is blijft deze outletshop niet lang meer bestaan, dus heb ik mijn kans gegrepen om de traditionele blauwe jeans te scoren die ik nog nodig had. Het is de Nudie Grim Tim geworden. Een skinny jeans met stretch die perfect past onder een colbert, wit shirt en nette veterschoen of sneakers. Een clean look zonder poespas.

Mocht je niet meer de kans hebben om langs Prinsestraat 11 in Den Haag te gaan, dan kan je de Nudie Grim Tim ook bij o.a. Zalando bestellen.

Jeans naar werk

Leave a Reply

Your email address will not be published.