Do like the Italians do (gastblog)

david-mello-italiaans-polo-blauw-met-italiaanse-de

Deze keer niet een blog van mij, maar van indepaskamer volger Dennis. Hij heeft een mening en idee over hoe wij van de Italianen kunnen leren.

Een hoog testosteron gehalte, foute complimentjes en tegelijkertijd nog ijdeler dan de dames. We hebben het natuurlijk over de Italianen. Met hun gespierde torso’s en gekapte haartjes zijn het echte metromannen. Ze doen er alles aan om indruk te maken en er verzorgd bij te lopen en daar is naar mijn mening helemaal niks mis mee!

Als het op de laatste trends aankomt, ben je in Italië en dan met name in Milaan aan het goede adres. Dress to impress is daar aan de orde van de dag. Oké, over hun smaak valt te twisten, maar je kunt niet ontkennen dat de Italianen er erg hun best voor doen. Daar komt bij dat de meeste van deze Italian boys rond lopen in een fashionable en perfect passend pak. En over een goed zittend pak hoor je mij niet klagen! Italianen zijn uitgesproken en daar kunnen wij nog wat van leren. Naast shirts die je spierballen extra accentueren, deinzen ze ook niet achteruit voor excentrieke en opvallende prints. Ondanks dat het metromannen zijn, hebben de Italiaanse mannen echte ballen als het op mode aankomt.

De garderobe kast van een gemiddelde Italiaan puilt uit van de basic shirts afgewisseld met goede overhemden, Italiaanse t-shirts met drukke prints, polo’s, truien en natuurlijk jasjes. Om nog maar te zwijgen over de grote schoenencollectie. Ze zijn overal op voorbereid. Zit het ene witte shirt in de kast? Dan pakken ze toch één van die andere 7 die er nog liggen. Wat dat betreft kunnen we hier allemaal een voorbeeld aan nemen. Vaak genoeg lopen we te stressen omdat het ene shirt wat we graag aan willen in de was zit. Dus mannen: af en toe een touch of Italian kan nooit kwaad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.