Heb je basis op orde

COS | basic white shirt | indepaskamerZorg dat je je basis op orde hebt. Met je basis bedoel ik in deze je t-shirt die je onder een shirt, overhemd of trui draagt. Vroeger, en dan heb ik het over 10-15 geleden, droeg ik nog wel eens van die witte t-shirts met een ronde kraag. Niets te maken met stijl en totaal seksloos & inspiratieloos. Het diende een functie: houdt het lichaam warm. That’s it.

Tijden veranderen en gelukkig is mijn gevoel voor stijl ook veranderd. Geen t-shirts meer met hoge ronde kragen waar je er drie voor 25 euro bij de V&D koopt. Langzaam stapte ik over naar v-hals shirts. Jaja, dat was toen een grote stap. Tegenwoordig kijk ik vooral naar witte shirts als een fashionable basic. Je moet ze ook kunnen dagen zonder er iets bovenop. Eentje met een wat bredere ronde hals heeft mijn voorkeur.

Dit shirt van COS heb ik gekocht omdat ik iets nodig had voor onder de wollen trui van Samsoe Samsoe die ik in Denemarken had gekocht. Super blij met de trui realiseerde ik mij dat het de kraag net iets te laag is om naar werk te dragen. Met een shirt eronder maak je de trui iets minder bloot en is je look suitable for work.

Samsoe Samsoe | extra long | indepaskamer

Leave a Reply

Your email address will not be published.