Eerste korte broek van het jaar

Eerste korte dag van het jaar

De dag is gemarkeerd. 4 mei 2013, de eerste dag van het jaar dat het korte broekenweer is. Althans, hier in Limbourg.

Zijn er eigenlijk leuke korte broeken? Zo ja, hoe draag je die dan? Tot de dag van vandaag heb ik nooit echt tijd besteed aan korte broeken. Ik vond (en vind eigenlijk nog steeds wel) de pasvorm saai, modellen niet interessant en wist niet echt hoe ik ze kon dragen zodat je er leuk gestyled uitziet. Vandaag heb ik een poging gedaan. De t-shirt is van Fresh Garment Zaitalia Man (uit Italië) en de chino is van Colt Method.

Deze lente en zomer zal ik allerlei combinaties gaan proberen. Hou de site in de gaten! Mocht je verzoeken hebben voor bepaalde combinaties, let me know.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.