Eerste blog voor Metro Mode

Eerste blog voor Metromode

Maandagavond zat ik op de bank m’n eerste blog voor www.metromode.nl af te maken. Als Hagenaar wilde ik het perse over Den Haag hebben. Amsterdam en Rotterdam staan bekend om hun fashionista’s en fashionisto’s, maar over het Haagse modebeeld weten velen maar weinig.

Dinsdagochtend zat ik vol spanning achter de computer te staren naar www.metromode.nl. 8:30u.. Geen blog. Logisch, het is nog wel erg vroeg. 9.00u. Nee, nog geen blog. F5! Oh jee, is alles wel goed gegaan. 10:00, nog geen blog. De spanning stijgt. 14:49 kwam het verlossende woord van de grote oline baas: “je blog staat live”

WHOOHOO! Als een blij ei stond ik in de keuken te dansen. Ineens ben ik ook blogger voor Metro Mode geworden! Happy Days!

Check elke dinsdag www.metromode.nl voor een nieuwe hersenspinsel over men’s fashion.

Wat vinden jullie van de blog?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.