Een giftcard cadeau doen (incl eigen stijlsuggestie)

Vraag aan je maatje wat hij wilt hebben voor zijn verjaardag en de kans is groot dat je krijgt te horen “weet ik niet”. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er ook zo eentje ben. Tot een paar maanden voor mijn verjaardag weet ik genoeg op te noemen, maar als de datum nadert heb ik eigenlijk al alles gekocht wat ik zou willen hebben. Als je niet precies weet wat je iemand moet geven is een giftcard een makkelijke en effectieve oplossing. Geld geven is zo onpersoonlijk 😉

Sommigen zullen zeggen dat een giftcard ook best onpersoonlijk is. Voor diegene heb ik een tip. Geef de persoon een giftcard en maak een voorselectie wat die persoon ermee zou kunnen kopen. Bijvoorbeeld een t-shirt die hij met de card via beltegoed.nl bij Zalando kan kopen. Maar wat dan? Je bent hier op een modeblog voor mannen. Je hebt daarmee al een voorsprong op je maatje (er vanuit gaande dat hij indepaskamer.nl niet checkt). Kijk naar zijn stijl en fris ‘m een beetje op.

zalando

T-shirts met een print zijn deze zomer weer volop te verkrijgen. Pas alleen wel op wat voor print je kiest. Vermijdt de grappige en hysterisch drukke prints. Hier kunnen een aantal mannen mee wegkomen, maar bij het merendeel staat het kinderachtig. Kies een rustige print of eentje die evenredig verdeeld is over het t-shirt.

Om je een idee te geven heb ik een voorselectie voor je gemaakt.

Bellfield t-shirt voor €20,95

Bellfield

Burton Menswear London t-shirt €23,95

Burton Menswear London

Jack & Jones €19,95

Jack & Jones

En nu naar de verjaardag. Koop een kaart en schrijf daar de giftcard code in. De persoonlijke touch geef je door je kledingsuggesties uit printen en in de kaart te plakken. Yep, dit is best wat werk. Maar dat mag best. Hij is per slot van rekening jarig. Tuurlijk staat het hem vrij om zelf te beslissen wat hij wilt kopen. Jij hebt in ieder geval laten zien dat je voor een relatief een klein bedrag een stijlvol cadeau hebt gegeven. Happy Days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.