All Denim blijft hot | G-Star en Douwe Bob vinden dat ook

all-denim-look-gstar

Er zijn maar weinig trends die blijvend zijn. De skinny jeans en de all denim look blijken toch blijvertjes te zijn. Toen jaren geleden de skinny jeans in de mode kwam dacht iedereen (inclusief mijzelf) dat mannen in een strakke jeans een kortstondige hit zouden zijn. Anno 2016 is het straatbeeld nog steeds gevuld met de skinny jeans en ook de inhoud van mijn kast liegt er niet om.

In mijn beleving was de all denim look het afgelopen jaar stilletjes naar de achtergrond verdwenen. Een paar jaar terug droeg een stoere Nederlandse vent met tattoos minimaal 1 keer in de week een denim shirt, op een denim broek met daaronder Converse of Dr Martens. Een look die ik goed kan waarderen. De look is inmiddels weer terug. G-Star promoot bijvoorbeeld weer zijn tuinbroek met daaronder een denim-shirt. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar wel als je een “I don’t give a shit” houding aanneemt. Fotografe Brigitte Vincken en stylist Juan Velazquez Caceres hebben dit goed vastgelegd in de oktober edit van Winq.

Laatst was ik bij een Spotify event waar Douwe Bob in de keuken een optreden gaf. Hij bevestigde mijn gevoel dat de all denim look weer terug van weggeweest is. Slow down Douwe, en rock de look. Happy Days!

Leave a Reply

Your email address will not be published.