En toen was er de boxer | 100 jaar evolutie van ondergoed

evolutie van ondergoed mannenStel je voor dat er geen evolutie was? Of dat sommige mensen blijven hangen in het verleden. Dan laat een holbewoner je bij de Appie voorgaan omdat hij geen haast heeft, komt een groep vrienden naar een festival met paard en wagen en smst de buurman met zijn Nokia 3210 dat zijn videoband van Back to the Future is vastgelopen. Gelukkig evolueren we!

Kleding evolueert ook. Tuurlijk komen oude looks terug, maar vaak wel in een nieuw jasje. Stel je voor dat we nog steeds in ondergoed uit 1900 liepen. Lekker ingepakt tot aan je nek en oksels met een losse flap bij je billen. Gelukkig kwam er in de jaren 30 de slip en ‘ 40 de losse boxer. Vanaf toen wordt de evolutie minder grootst. Hier en daar wordt het allemaal iets korter en strakker, omdat we nu eenmaal ons dierbare bezit goed bij elkaar willen houden.

Bron: http://mode.com/mode-video

Een tijdje terug op werk hadden we een leuk gesprek over ondergoed voor mannen. M’n vrouwelijke collega’s vroegen wat wij mannen nou het lekkerst vonden zitten. Ik ben fan van slips (of briefs als je de Engelse term gebruikt) en strakke boxers. Vooral omdat ik veel skinny jeans en chino’s draag. Als ik een baggy broek draag, draag ik een losse boxer. Dat geeft toch net iets meer het gevoel van vrijheid 😉 Ook wil ik wat gewaagders in m’n ondergoedla hebben liggen. De vrouwen wilde meteen weten wat, maar de mannen werden ineens wat terughoudend. Wees niet bang mannen. Vrouwen vinden het ook leuk als je iets spannends draagt. Je kan het zo spannend maken als je zelf wilt. Van iets meer doorschijnend tot jockstrap en alles wat er binnen en buiten valt. Spice it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.