De Don’ts voor 2015

indepaskamer - RTL4 EditieNL - Steven van Dorp - Mannenmode trends 2015

Een nieuw jaar. Lekker! Ik heb er zin in. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De trends zijn al vroeg in het vorige jaar bekend gemaakt. Er zaten weer mooie dingen tussen. Leuk trends, maar laat je er niet door (mis)leiden. Gebruik ze ter inspiratie, maar dit heb je mij waarschijnlijk al horen zeggen op RTL EditieNL 😉

Welke trends moet je met een korrel zout nemen (of gewoon helemaal negeren)?

One color look
Tof! Zeker als het een all denim look is. Er zijn ook een aantal one color looks die je prima kan negeren. Zo had Gordon bij de LXRY beurs ook maar beter zijn roze pak thuis kunnen laten liggen. Ook een all flower look of een all squared look zijn niet looks waar je gelukkig van wordt.

Sportswear ok, maar in mate
Is dat niet met alles in het leven: maat houden! Ik ben wel fan van sportswear. Zeker als het om sneakers gaat. Trainingsbroeken ben ik niet zo van. Ook sportswear t-shirts zijn niet echt mijn ding. Wat voor mij wel werkt is als je sportswear combineert met casual-, urban of classicwear. Bijvoorbeeld een oversized baseball shirt, met een skinny pantalon en blazer. Baseball sneakers eronder en klaar. Urban chic. Denk wel goed na of dit een look voor jou is.

http://www.soletopia.com/wp-content/uploads/2013/10/siksilk-89-track-suit-street-fashion.jpg

Maak het niet te bont
Bont is een trend die vanuit 2014 zijn weg heeft gevonden naar 2015. Helaas, want bont is eigenlijk not done. Ik weet niet of je de beelden hebt gezien hoe bont uiteindelijk een kledingstuk wordt. Dat gezien hebben ben ik er wel klaar mee.

Bontjas voor mannen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.