Blog uit Australië – Ozzie Style

Een vriendin van me heeft de tijd van haar leven in Australië. Zon, zee, leuke mensen en toffe kleding. Ze heeft speciaal voor indepaskamer.nl een blog geschreven over de Ozzie style man.

Thnx Mo voor je blog!

————————————————————————————————————————————-

Niet alleen mannen zelf, maar ook – of is het vooral? –  vrouwen hebben een mening over in welke kleding een man het beste voor de dag komt. Ik zie jullie het liefst in een combinatie van stoer, elegant met een sportieve tint. Ik zit hier dus goed in Australië waar de meeste mannen zich als dergelijk kleden.

De over het algemeen nonchalante look, waar stiekem meer tijd in zit dan dat ze doet geloven, is compleet met zongeblonde haarbos, zongebruinde huid en afgetraind surflichaam.  Welcome to paradise.  Hieronder een aantal van mijn favoriete stukken. In mijn keuze heb ik rekening gehouden met het feit dat het herfst is in Nederland.

Ozzie Style - indepaskamer

Het shirt is van Rhythm een surfmerk wat ik hier voor het eerst heb leren kennen en ook in Nederland wordt verkocht. Hier kun je vinden waar in Nederland.

De schoenen zijn klassieke “Off the Wall” Vans die de outfit een sportieve feel geven. Met wat nettere schoenen, zoals die uit de Reef Reserv collectie kun je de outfit “opschmucken”. Wat ik tof aan deze schoenen vind is het materiaal en het model. Ze zijn perfect voor herfstweer en zijn zowel casual als wat netter te dragen.

Ozzie Style - indepaskamer II

Ik vind het nogal boy-ish, maar m’n Aussie zweert erbij: een cap. Als het dan zo nodig moet, dan graag eentje van Brixton.

brixton_rift_brownblack_cap_lg - indepaskamer

Leave a Reply

Your email address will not be published.