Black Friday | All Black Look

All black look mannen - indepaskamer

Happy Black Friday! De Amerikanen gaan helemaal los vandaag. Duwen, trekken en als het moet je buurman neerhalen voor dat ene koopje waar hij net iets eerder bij was dan jij. Zie het als de De Dolle Dwaze Dagen die in één dag gepropt worden. Gister met Thanksgiving Day werd dankbaarheid getoond voor de oogst en goede dingen in het leven en vandaag is die dankbaarheid omgezet in “ieder voor zich en graaien maar!”.

Mij niet gezien. Ik denk dat ik al oorlog heb voordat ik de winkel in kom. Black Friday gebruik ik wel als inspiratie om vandaag voor een all black look te gaan. En dan niet een look die je naar een begrafenis draagt, maar eentje die prima gedragen kan worden voor een boottocht door de grachten voor het Amsterdam Light Festival. Happy days! Of beter nog. Happy nights!

Ben jij al wezen kijken? Bij deze een voorproefje.

Waar kan je de kleding kopen?
Kluskleding uit en de all black look aan. De lange Samsoe Samsoe trui heb ik in Kopenhagen gekocht. Ik heb online gezocht, maar kan ‘m niet 123 vinden. Sorry guys. Het Drykorn shirt kan je bij Only For Men bestellen. De 8MM jeans komt bij Men @ Work vandaan en de Clarks x Norton kan je online bestellen. Vanavond is het niet zo warm. Dus een setje handschoenen is niet verkeerd. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.