Bestaat er nog een “Sunday @ Churchlook?

Kerklook

Ik zal het m’n god niet weten. Zwarte kousen? Turtleneck tshirt onder een colbert? Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen ervaring heb met kerklooks. De enige twee redenen wanneer ik een kerk binnenkom is om een kaarsje te branden en om ‘m te bezichtigen. Vandaag is er een derde reden bij gekomen – het supporten van een goede vriend die een concert gaf in de kerk.

Na wat googlewerk schijn je alles te mogen dragen zolang het maar niet aanstootgevend is. Gelukkig, want ik had geen zwarte kousen in m’n kast liggen. De kerklook moest respect tonen aan de kerk en dicht bij mezelf blijven. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van een donker blauwe blazer van WE Fashion, op een donker bruin overhemd van WE fashion, gedragen op een ribcord broek van Gsus Industries met licht bruine Van Dalen schoenen.

Daar aangekomen bleek ik totally overdressed te zijn. De 2013 kerklook is gewoon een spijkerbroek, sweater en nette schoenen.