Beckham schiet niet altijd raak

David-Beckham-for-HM-Campaign
Foto David Beckham H&M Collectie via dailybless.com

Een grote naam staat niet altijd voor succes. David Beckham schiet ernaast met de brief (lees slip) van de 2013 H&M David Beckham Bodywear collectie.

Benieuwd dat ik was heb ik een tijdje terug een van onderbroeken van de David Beckham Bodywear collectie van de H&M gekocht.  Benieuwd naar de fit, de kwaliteit en of ik me ineens een topvoetballer ging voelen.

Van de David Beckham collectie wilde ik de brief proberen. De keuze van de onderbroek is afhankelijk van de broek die je wilt dragen. Draag je een skinny jeans ga dan voor een brief of een strakke boxer. Draag je een wat losser zittende broek, dan kan je ook voor een losse boxer gaan.

Beckham schiet niet altijd raak
De kwaliteit van het katoen voelde goed. Stevig en de stretch leek ook goed te zijn. De positieve verrassingen stopten daar. Eenmaal de brief aan bleek dat ie toch erg los zat. Met name aan de voorkant begonnen de zijkanten direct te flubberen. Niet echt handig en zeker niet comfortabel. Ik had nog de hoop dat het allemaal goed zou komen na een wasbeurt op 60 graden, maar ook dat mocht niet baten.

Klep open, mikken en ik één keer raak geschoten. David Beckham vs Prullenbak 0-1. Toch nog het gevoel gekregen van een topvoetballer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.