ABOUT ME

Steven van Dorp - men's fashionblogger - indepaskamer

Who the f#ck denk ik wie ik ben?

… vooral iemand die het leuk vindt om zijn hersenspinsels over mannenmode te delen in een blog.

Is dat alles?

Niet alles, maar dit is wel de basis. Ik kan je ook wel vertellen dat ik uit ’80 kom, in Den Haag woon, dyslectisch ben en in de media werk; maar daarvoor kom je hier niet. Mijn blog zal vooral gaan over “WHAT’S ON MY MIND ABOUT MEN’S FASHION” en inspireert je hopelijk wat je kan dragen en/of wat je wilt dat je vriend zou kunnen dragen.

De Nederlandse man kan wat mij betreft wel een steuntje in de rug gebruiken als het aankomt op mode. Dat steuntje heb ik ook hard nodig gehad. Tot 10 jaar geleden wist ik niet eens dat mode bestond. Tuurlijk kocht ik ook kleding, maar dat wilde niet zeggen dat ik er ook gestyled uitzag. In het kleine jaar dat ik in Sydney woonde kwam de omslag. Ik leerde mezelf beter kennen en ontwikkelde langzaam een eigen kledingstijl.

Als ik mijn eigen stijl zou moeten omschrijven, zou ik het “funkie casual” noemen. #WHAT? Zie het als een casual look met funkie elementen. Wat ik draag is meestal wel afgestemd op de gelegenheid. Op werk kan ik redelijk casual gekleed gaan met sneakers en een spijkerbroek. Heb ik een meeting met een klant, dan zorg ik dat ik in ieder geval een blazer draag. Thuis, draag ik net als heel Nederland, het liefst een joggingsbroek en een oud versleten t-shirt.

Zie ik er altijd fashionable en gestyled uit? No way. Menig fashionflater heb ik al geslagen (en sla ik nog steeds). Wat voor mij belangrijk is, is dat alles wat ik draag ik mezelf lekker in voel en dat het mijn eigen smaakstijl is.

Check ook
Facebook
Twitter
Instagram

Blog Lovin’

Vragen, opmerkingen of samenwerkingen? Let me know via steven@indepaskamer.nl of via onderstaand formulier:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message